Instalace internetu a sítí

Provádíme instalace a zprovoznění internetu, instalace počítačových sítí pro domácnosti a firmy. Naše služba zprovoznění internetu nebo počítačové sítě je s výhodou využitelná ve všech situacích, které mohou při využívání internetového a síťového provozu nastat.

Instalace internetu a sítí

Kdy volat pro instalaci a zprovoznění internetu nebo počítačové sítě

Nejčastější situace, kdy je výhodné nás kontaktovat pro zprovoznění internetu nebo počítačové sítě.

  • Technik od poskytovatele internetového připojení vám doma nebo ve firmě nainstaluje internet, úspěšně ho vyzkouší na svém notebooku a prohlásí, že je hotov. Na dotaz, proč internet nefunguje ve vašem počítači odpoví: Sežeňte si někoho, kdo vám to spraví.
  • Internet vám bez problémů fungoval a najednou přestal. Váš poskytovatel tvrdí, že u něj je vše v pořádku a internet vám běžet musí
  • Odstranili jste z počítače virus a po této operaci vám nefunguje internet v žádném v prohlížeči, přestože se například na Skype připojíte.
  • Nelze procházet sítí a připojit se k dalším počítačům.

To je několik málo situací, s kterými vám pomůžeme nejrychleji v Brně.

V případě potřeby vám odborně nainstalujeme, nastavíme a zabezpečíme bezdrátovou WiFi síť. Více informací o zabezpečení bezdrátových WiFi sítí a z toho vyplívajících rizik se můžete dozvědět v našem článku Zabezpečení WiFi sítě.

Jak objednat instalaci internetu a sítí.

Zavolejte nám a domluvte si termín, který vám vyhovuje. Kontaktovat nás můžete také e-mailem nebo níže uvedeným kontaktním formulářem.

Zeptejte se nás...

Kontaktní formulář pro dotazy na službu Instalace internetu a sítí

Mohlo by vás zajímat: