Čištění Windows

Rychlé a stabilní Windows bez přeinstalace

S potřebou vyčištění Windows od zbytečného a škodlivého software se můžete setkat jak u staršího počítače, tak i u úplně nového, právě vybaleného z krabice.

Čištění Windows

Proč softwarově vyčistit Windows ve starším počítači

U staršího počítače nastává potřeba softwarového čištění Windows v případech, kdy je práce na něm pomalejší, programy neběží plynule, nebo se chovají jinak než dříve. Je to tím, ža za dobu provozu počítače bylo nainstalováno velké množství zbytečných programů, různých lišt a doplňků, které nikdo nepotřebuje. Tyto zbytečnosti často významným způsobem odčerpávají výkon procesoru a ten potom chybí aplikacím, které využíváte. Mnohý škodlivý software byl nainstalován bez vašeho vědomí a může páchat výrazně větší škody, než „jen“ a zpomalení a nestabilitu  systému. Řešením je vyčištění počítače od tohoto software.

Někdy může být výhodnější místo softwarového čištění provést instalaci Windows. Poradíme vám, jak se rozhodnout. Kontaktujte nás.

Proč softwarově vyčistit Windows v novém počítači

Mohlo by se zdát, že nákupem nového počítače nebo notebooku s předinstalovanými Windows získávate dokonale vyladěný nástroj pro práci či zábavu. Bohužel tomu tak v naprosté většině případů není. Předinstalovaná Windows v novém počítači jsou plná nainstalovaných trial a demo verzí programů, které si stejně nikdy nekoupíte a nevyužijete. Stejně tak se to v nových počítačích hemží různými ovládacími panely, které většinou slouží jen k tomu, aby se výrobce mohl na krabici pochlubit, ža tam jsou. Většina lidí je nikdy nepoužije. Řešením je vyčištění počítače od tohoto software. Váš počítač nebo notebook bude viditelně rychlejší. Na to se můžete spolehnout.

Někdy je výhodnější provést čistou instalaci Windows bez zbytečného balastu. Poradíme vám, jak se rozhodnout. Kontaktujte nás

Zeptejte se nás...

Objednejte si softwarové vyčištění Windows

V případě požadavku na vyčištění Windows od zbytečného, škodlivého a nebezpečného software nás kontaktujte.

Kontaktní formulář

Mohlo by vás zajímat: