Přenos dat do nového počítače

Nově zakoupené počítače a notebooky jsou v drtivé většině případů vybaveny aktuální verzí systému Windows. Pro většinu uživatelů znamená nákup nového počítače výměnu za starý, většinou již výkonově či jinak nevyhovující. Tím vyvstává nutnost přenosu dat uložených ve starém počítači tak, aby využívání nově zakoupeného počítače mohlo začít co nejdříve a obešlo se bez jakýchkoliv ztrát a zdržení.

Přenos dat do nového počítače

Na co nezapomenout při přenosu dat ze starého počítače na nový

Optimální řešení přenosu dat na nový počítač je vytvoření bitové kopie všech pevných disků ze starého počítače. Tím je zabezpečeno, že kdykoliv v budoucnu se ke svým starým datům dostanete. Určitě to znáte. Potřebujete rychle vytvořit dokument a jasně si vzpomínáte, že jste takový před rokem vytvořili. Nezůstal ve starém počítači? Díky bitové kopii pevných disků ze starého počítač se dostanete pohodlně ke všemu co můžete kdy potřebovat.

Pokud se rozhodnete pro ruční zálohování dat ze starého počítače, buďte obezřetní a na nic nezapomeňte. Především v případech, kdy starý počítač např. prodáváte, nebo se ho jinak zbavujete.

Nejdůležitější data ve většině počítačů

  • dokumenty
  • fotografie a obrázky
  • e-maily
  • adresář
  • kalendář

Naše doporučení při výměně starého počítače za nový

Příprava vašeho nového počítače do ostrého a bezproblémového provozu by měla zahrnovat:

Zeptejte se nás...

Kontaktujte nás s požadavkem na přenos dat do nového počítače

V případě požadavku na přenos dat do nového počítače nebo notebooku nás kontaktujte.

Kontaktní formulář pro dotazy na službu přenos dat do nového počítače

Mohlo by vás zajímat: