Instalace WiFi routeru

Nainstalujeme Vám bezdrátovou WiFi síť a internet

Ceny WiFi routerů potřebných pro instalaci bezdrátového přístupu k počítačové síti a internetu jsou nyní cenově dostupné pro každého. Bezdrátová WiFi síť je vhodná pro každou domácnost nebo firmu, kde je vyžadovám přístup k síti a internetu z notebooků a dalších přenosných zařízení, jako jsou tablety, chytré telefony, netbooky a podobně. Bezdrátová WiFi síť je vhodná i pro připojení stolních počítačů všude tam, kde není možné z nějakých důvodů realizovat počítačový kabelový rozvod.

Instalace WiFi

Výkon, pokrytí a bezpečnost bezdrátové WiFi sítě

Při instalaci WiFi sítě je nutné dbát nejen na optimální nastavení z hlediska požadovaného pokrytí a výkonu, ale také na dokonalé zabezpečení proti neoprávněnému užívání internetu Vašimi sousedy. Rizikem nezabezpečené sítě WiFi může být i průnik nezvaného uživatele přímo na disk ve Vašem počítači. Minimalizujte tato rizika odbornou instalací a zabezpečením od spraveno.cz. Více informací o zabezpečení vaší WiFi sítě najdete v článku Zabezpečení WiFi sítě.

Instalace internetu a sítí

Obraťte se na nás také v případě jakéhokoliv požadavku na instalaci nebo zprovoznění internetu či počítačové sítě. Více informací o těchto službách najdete zde: Instalace internetu a sítí.

Zeptejte se nás...

Kontaktujte nás s požadavkem na instalaci WiFi

V případě požadavku na instalaci nebo oživení bezdrátové WiFi sítě a internetu nás kontaktujte.

Kontaktní formulář pro dotazy na službu Instalace WiFi

Mohlo by vás zajímat: